Деси Цонева показа бебето и съобщи изненадваща вест (Фото)

Деси Цонева показа бебето и съобщи изненадваща вест (Фото)
5 (100%) 1 vote

Деси Цонева не е от суеверните майки

Деси Цонева определено не е от майките, които са суеверни. Според суеверието, бебето не трябва да се показва, докато навърши 40 дни. Но репортерката на Гала не спазва народните поверия. Часове след като стана майка, тя показа наследницата си. Деси Цонева не се възползва от опцията, която предлагат приложенията за обработка на снимки и не скри лицето на новородената си дъщеричка.

Щерката на покойния Митко Цонев с гордост показа бебето. Момиченцето се казва Бианка-Димана и се роди с манекенски мерки – 49 см и тегло 2,920 кг. Гордата майка се похвали, че щерка й е дългокрака.

В мрежата Деси Цонева сподели нещо, което изненада всички. От стаята си в „Майчин дом“ тя заяви, че до дни ще се върне на работа и вече работи по новите си проекти.

Щастливата майка заяви, че се възстановява бързо и се чувства много добре. Тя сподели, че цял ден се разхожда из коридорите и не я свърта на едно място.

„Скоро се връщам на екран, имам планувани интервюта“. Репортерката добави, че не е от тези жени, които могат да бездействат.

„Ако стоя вкъщи, ще се побъркам. Малкият ще ми помага. Утре ще дойде в болницата и ще остане тук поне 2-3 часа. Голямото дете ще гледа малкото. Затова имат разлика от 10 години. Трябва да се учи от малък“, пише Марица.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар