Седмичен хороскоп за 19-25 октомври – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни
По-добре не си правете категорични изводи, като се основавате на случващото се в любовния ви живот или на отношенията ви с хората около вас. Има голяма вероятност нещата да не са такива, каквито изглеждат. Ако ви се струва, че сте срещнали голямата си любов или сте на прага на финансов удар, съвсем скоро може да се окаже, че ентусиазмът ви е бил напразен.

Скорпион
За вас идните дни ще бъдат изпълнени с много емоции. Може да попаднете в капана на лошото си настроение и на мрачните мисли. Не се притеснявайте – това вероятно ще бъде само временно и не е нужно да се борите с чувствата си. Не правете обаче грешката да взимате важни решения точно в този период, защото има риск да не сте особено обективни.

Стрелец
Следващите дни може да се окажат доста интересни и дори някак бурни за вас. Трудно ще ви бъде да предвиждате как ще се развият събитията, още по-малко пък какви ще бъдат реакциите на околните. Тъй като периодът е доста нестабилен и са възможни изненади, не е особено удачно да водите важни преговори или да установявате нови контакти. Бъдете по-внимателни в личните взаимоотношения.

Козирог
Имат голям шанс за успех тези от вас, които успеят да вложат енергията си в нещо конкретно – лична или професионална цел, хоби или някаква кауза. Каквото и да е това, което ви вълнува в момента, посветете му времето и силите си и ще останете доволни от резултатите. Периодът е чудесен да реализирате дълго кроени планове.

Водолей
Очертават се приятни и успешни за вас дни. Нещата ще се случват сравнително безпроблемно и без кой знае какви драми. Дори да се наложи да направите някаква промяна или да проведете по-труден разговор, бихте могли да го сторите лесно – вътрешно ще сте убедени, че сте на прав път и това ще ви вдъхва увереност.

Риби
Има шанс да се задържите встрани от конфликтите и недоразуменията. Не е изключено да се наложи да влезете в ролята на балансьор или съветник. Понеделник и вторник ще са благоприятни за финансовото ви положение. Възможно е да вземете пари, да уредите успешно финансов въпрос или да получите оферти, които ще ви осигурят отлични доходи в бъдеще.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар