Седмичен хороскоп за 19-25 октомври – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Емоциите ви ще бъдат свързани с преживяванията на близки хора и партньори. Дори при вас да не се случва кой знае какво и да не сте в епицентъра на събитията, няма начин да не ви засегнат по-драматичните промени и развръзки при околните. Възможно е да се окажете въвлечени в разправия, затова внимавайте!

Телец
Вниманието ви ще бъде съсредоточено най-вече върху самите вас – върху личните ви желания, стремежи и амбиции. Независимо дали ще го показвате, или не – ще изпитвате потребност да правите това, което искате. Ще трябва да положите повече усилия, за да зачитате мненията на околните и да се съобразявате и с техните очаквания.

Близнаци
Периодът може да се окаже изпълнен с повече предизвикателства. Възможни са изненади и обрати, които ще ви изправят лице в лице с неизвестността. Промените обаче само привидно са внезапни – всъщност при повечето от вас те са назрявали в последните седмици, месеци, дори години, а сега просто ще видите реалните последствия.

Рак
Скоро ще успеете да си отдъхнете от някои грижи и проблеми, които са ви съпътствали през последните дни, дори седмици. Възможно е у вас да се породи усещането, че буквално дишате по-свободно, а преценката ви за хората и ситуациите ще бъде по-трезва и по-правилна отпреди. Може би ще трябва да се откажете от нещо.

Лъв
Ще имате възможност да премислите някои минали събития, както и развитието на отношенията си с други хора, да си дадете реална сметка на създалата се в момента ситуация. Независимо дали проблемите касаят лично вас, ваши близки, роднини или колеги, обстановката ще продължава да бъде напрегната, а случилото се през изминалите седмици ще има своя отзвук.

Дева
Много от вас ще усетях повишен прилив на енергия и ентусиазъм. Ще искате да довършите неща, върху които работите от известно време и да се втурнете в нови начинания. За последното обаче се въоръжете с още малко търпение – сега не е много удачно да поемате излишни рискове или да тръгвате в нова посока. В края на октомври условията ще бъдат по-благоприятни.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар