Бояна Шарлопова се изповяда: Трудно ще приема друг мъж в сърцето си

Бояна Шарлопова се изповяда: Трудно ще приема друг мъж в сърцето си
5 (100%) 1 vote

Почти две години след смъртта на Стефан Шарлопов, вдовицата му Бояна Шарлопова се изповяда

Бояна Шарлопова – вдовицата на един от най-успешните и най-богатите българи Стефан Шарлопов, се изповяда. Съпругът й почина на 5 февруари 2018 година. Той издъхна в съня си от сърдечна недостатъчност. Месеци преди това сърцето му излязло от ритъм, но той не обърнал внимание на проблема заради натоварения си график.

Бояна Шарлопова е категорична, че след загубата му трудно ще отвори сърцето си за друг мъж. Пред „Ева“ тя споделя, че Стефан е еталон за нея и тя сравнява всеки мъж с него.

„Разбирахме се с поглед. Не беше нужно да говорим“, споделя вдовицата на хотелиера.

След внезапната му загуба за кратко тя трябваше да влезе от ролята на майка и съпруга в бизнес дама. Бояна Шарлопова не крие, че няма необходимото образование. Но за нея е най-ценно това, че е преминала школата на Шарлопов. Тя е убедена, че благодарение на наученото от него, ще се справи с бизнеса, пише ПИК, позовавайки се на изданието.

След смъртта му, Бояна и първородната дъщеря на Шарлопов поеха управлението на империята му. Засега двете дами се справят успешно. Напук на слуховете, че между тях има конфликт, те се разбират и управляват завещаното им от бизнесмена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар