Динко Динев стана баща за седми път

Динко Динев стана баща за седми път
5 (100%) 1 vote

Динко Динев се сдоби с наследник номер седем

Динко Динев се сдоби със седми наследник. Олигархът, който от 4 години е дядо, отново стана баща. Със седмо дете го дари петата му съпруга – бившата моделка Даниела Неделчева, която стана подгласничка на Мис България 2013.

През последните години тя е неотлъчно до милионера. Красавицата е родила живо и здраво момченце. Седмият наследник на олигарха ще носи името Борис, пише Пик, позовавайки се на Лайф онлайн.

Бременността на миската стана публично достояние през месец май. Тогава Динко Динев съобщи благата вест на многочленната си фамилия.

Олигархът вече има един внук. С него го дари фолк певицата Емануела, която имаше изпепеляваща връзка с първородния му наследник Димитър Динев.

Всички одобряват избора на Динко Динев и са категорични, че Даниела е подходящата жена за него. Жители на Свети Влас я определят като добра и отзивчива. Запознати коментират, че Даниела не е от жените, които разчитат на мъжете си. Освен жена на милионера, тя е и служител във фирмите му. Красавицата прави всичко възможно да е от полза за бизнеса на любимия си.

„Даниела е не само много красива, но и много умна. Тя е винаги отзивчива и е изключително добър човек“, коментират жители на Свети Влас, пише ПИК, позовавайки се на изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар