Дженифър Анистън с рекорд за Гинес

Дженифър Анистън с рекорд за Гинес
5 (100%) 1 vote

Дженифър Анистън постигна истински рекорд

Дженифър Анистън беляза истински рекорд за Гинес. Очарователната актриса реши да се присъедини към Инстаграм и си направи профил в социалната мрежа. Само за малко повече от пет часа тя успя да се сдобие с 1 милион последователи.

Бившата на Брад Пит се присъедини към Инстаграм на 15 октомври. Към настоящия момент броят на нейните последователи в мрежата възлиза на повече от 13 милиона души.

Очарователната актриса се погрижи дебютът й в мрежата да бъде повече от впечатляващ и запомнящ се.

Първата снимка, която тя сподели в мрежата, е заедно с колегите й от култовия сериал „Приятели“. Селфито е направено на скорошното им събиране. Обичаните актьори се събраха по повод навършването на 25 години от дебюта на любимия сериал.

Впечатляващият фотос, който красавицата сподели, бе придружен от следния надпис: „Вече сме приятели и в инстаграм“, пише ПИК.

За разлика от повечето светски личности, Дженифър Анистън не е привърженик на социалните мрежи и доказателство за това е фактът, че едва сега тя реши да се присъедини към инстаграм.

Последните клюки около нея свързват името й с това на Брад Пит. Малко след като стана ясно, че актьорът се е разделил с майка на децата си, тръгна слух, че той отново се среща с Дженифър Анистън.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар