Сашка Васева: Врачка ми предсказа, че ще умра преди години

Гласувайте за статията

Сашка Васева сподели страшното пророчество

Сашка Васева сподели, че преди време известна гадателка направила страшно пророчество за нея. Преди време ясновидка й предсказала, че ще умре млада.

Дупнишката Мадона се запалила по окултното след навършване на 40 години. Тогава тя решила, че трябва да роди още едно дете.

„Усещах го, че трябва да стана отново майка. Знаех, че това е необходимо, за да запазя младостта си“, споделя изпълнителката.

Именно желанието да стане майка е причината Сашка Васева да се обърне към гадателката.

„Знаех, че на тази възраст раждането крие риск. Исках да разбера дали всичко ще е нормално и поради тази причина реших да се обърна към гадателка“, разказва още Сашка Васева.

По онова време тя се консултирала с няколко видни гадателки от региона. Но една от тях направила страшно предсказание за нея. Ясновидката й предсказала появата на дъщеря й. Но втората част от пророчеството й шокирала изпълнителката.

Гадателката съобщила на Сашка Васева, че не й остава много живот и ще умре млада. Тя предсказала на певицата, че ще си тръгне от този свят на 46 години. За щастие Васева надживя тази възраст. Преди дни, на 12 октомври тя навърши 53 години, пише ПИК.

Певицата споделя, че година, в която според врачката е трябвало да умре, е отключила тежък здравословен проблем – тя закъса със зрението.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар