Любо Нейков глези щерка си като принцеса

Любо Нейков глези щерка си като принцеса
5 (100%) 1 vote

Любо Нейков се отнася към жена си и към единствената им дъщеря като към принцеси

Любо Нейков прави всичко по силите си двете му любими жени да се чувстват като истински принцеси. Комикът е изключително щедър към съпругата си и към единствената им дъщеря.

Наследницата му Ана вече е ученичка в трети клас. Тя учи в престижно столично училище. Но образованието там е недостъпно за повечето български деца. Вече трета година Ана учи във френския лицей „Виктор Юго“. Справка показва, че образованието там за една година излиза над 10 000 лв. Сумата се плаща на три вноски и включва всички извънкласни дейности, включително лагери и зелени училища. Отделно се плащат единствено изпитите.

Ако щерката на Любо Нейков остане в лицея до 12 клас, това означава, че той ще похарчи над 120 000 лв само за средното й образование.

Ана посещаваше и детската градина към лицея, където годишната такса е над 9 000 лв.

Любо Нейков е наел шофьор за дъщеря си, за да е спокоен, че тя ще пътува безопасно до училище и няма да се налага той да съобразява графика си с нейните часове.

Въпреки желанието си, комикът няма възможност да изпраща лично щерка си до училищния праг. Почти денонощно той е зает с проект, по които работи заедно със съдружника си Евтим Милошев, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар