Слави Трифонов си купи национална телевизия (Вижте колко му е струвала сделката)

Гласувайте за статията

Слави Трифонов вече е горд собственик на телевизия

Слави Трифонов си купи национална телевизия. Шоуменът купи тв „Стара Загора“, става ясно от Търговския регистър. „Да, продадох я“, каза пред „24 часа“ адв. Дамян Георгиев, собственик на дружеството „Статис“ АД, което притежава телевизията. Той не каза каква е цената, въпреки че според запознати сделката е била за 500 000 лева.

Представител на дружеството вече е Евгени Маргаритов Димитров – Маестрото, който влиза и в съвета на директорите заедно с Диана Димитрова Младенова и Ася Тодорова Тодорова – все хора от екипа на Слави. Промените в Търговския регистър са направени на 10-ти октомври. Датата на изтичане на мандата на Съвета на директорите е 5-ти август 2021-ва година.

От 10-ти октомври седалището на фирмата вече е в София, в зала 12 на НДК, която се намира в т.нар. малко НДК. Там бяха стаите на екипа на „Шоуто на Слави“. Изглежда там ще е студиото.

Журналистката Станимира Димова, която също е била в управата на телевизията, написа в официалния си профил в социалната мрежа Фейсбук. „Тъжна съм… Телевизия Стара Загора става Седем Осми… Тъжна съм, защото съм създавала тази марка, през далечната 1996-та година и лично аз, когато беше почти невъзможно, според условията на „Шоуто на Слави“, направих така, че да излъчват от Стара Загора. Не за седмица, а само за 3 дни… беше прецедент за „Шоуто“… И никога не е ставало въпрос за пари…“, пише Димова в мрежата.

ТВ „Стара Загора“, въпреки че се излъчва от града на липите, поетите и правите улици, е национална телевизия, пише 24chasa.bg.

Слави Трифонов си купи тв "Стара Загора" сн. Фейсбук

Слави Трифонов си купи тв „Стара Загора“ сн. Фейсбук

Само преди няколко дни Слави пусна промо на новата си телевизия. „Силата не е във властта. Силата не е в популизма. Силата не е в парите. Силата не е в един човек. Силата не е в една партия. 7/8 TV – силата е истината“, се казва в няколко секундното промо на новата телевизия на Трифонов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар