Кейт и Уилям пожънаха феноменален успех в Пакистан (Двойката се завърна в Англия след турнето)

Гласувайте за статията

След Меган и Хари, Кейт и Уилям също имаха много успешно турне

Турнето на Меган и Хари в Африка беше изключително успешно, но не по-малко успешно се оказа и пътуването на Кейт и Уилям. Двамата се завърнаха преди часове от Пакистан, където имаха 5-дневна визита.

Двойката преживя немалко вълнения, последното, от които бе турбуленция по време на Исламабад. Уилям дори се пошегува с останалите пътници, че си е разлял водката заради бурята, но иначе не бил притеснен. „Да, аз съм летял в такова време“, споделил той с репортерите. Принцът е бивш пилот на хеликоптер за спешна помощ и му се е налагало да лети във всякакви ситуации.

Двамата са пътували заедно с целия репортерски екип и личните си асистенти, като при принудително кацане ангажирали стаи за всички членове на делегацията.

Двойката обаче бързаше да се върне в Лондон. И дори пренаредиха програмата си за петък, за да се приберат навреме. И да си вземат децата от училище. В последния ден, двамата участваха в обучение на кучета за откриване на взривни вещества, както и на курс за тяхното обезвреждане.

Успехът на турнето възкреси много от спомените за Даяна. Покойната принцеса посети Пакистан през 1997 година, само три месеца преди да загине в трагична злополука. За последно, принц Чарлз и Камила посетиха района преди 13 години, пише „Дейли мейл“.

В Пакистан Кейт показа класа, почит към Даяна и издаде една своя малка тайна — че си лакира пръстите на краката в червено. Малкото нарушение на кралските забрани обаче само развесели пресата и екипа й.

Кейт и Уилям предизвикаха фурор в Пакистан сн. Инстаграм

Кейт и Уилям предизвикаха фурор в Пакистан сн. Инстаграм

Обратно към Лондон съпрузите пътуваха с правителствения самолет, който традиционно използват политици и членове на кралското семейство. Тъй като машината е с над 100 места, най-вероятно двойката е била придружена и от част от медийните екипи, които отразяваха събитието. Двамата обаче били особено нетърпеливи да се приберат при децата, за да прекарат уикенда с тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар