Меган Маркъл се разплака в тв интервю: Много рядко някой се интересува добре ли съм!

Гласувайте за статията

Меган Маркъл се разплака след пътуването до Африка

Меган Маркъл даде интервю за документален филм по повод пътуването си до Африка. Херцогинята на Съсекс заяви, че много рядко някой се сеща да я попита дали е добре, особено след изпитанията, които е преживяла последните месеци.

В интервюто Меган говори за майчинството и колко й е трудно да се справи с целия медиен и обществен натиск. Тя признава, че е искала просто малко лично пространство за себе си и за семейството си. Поне за известно време, докато се възстанови. Но за съжаление това й е било отказано.

„Рядко, много рядко някой се сеща да ме попита дали съм добре. Вижте, всяка жена, особено когато е бременна е наистина уязвима и затова всяко нещо е огромно предизвикателство. А след това и когато имате новородено…

Така че си представете, към това и да се прибави и цялото внимание от всички. Просто се опитвам да свикна да бъда съпруга и майка“, казва още отчаяната Меган, пише „Дейли мейл“.

Херцогинята се опита да тушира гафовете си, като обясни, че й е трудно да се ориентира в дворцовия протокол. Двамата с Хари се опитват да живеят като нормални хора, но това напоследък явно не им се получава.

Принцът заяви, че все едно преживява истерията около майка си Даяна и дните след смъртта й отново. „Това е като рана, която гнои“, каза още той.

Със сигурност двойката има трудни моменти, с които им предстои да се справят, но те се борят с това. А отделно им предстоят и други изпитания, сред които и битката за правото да запазят личния си живот в тайна.

Меган Маркъл за първи път проговори колко й е трудно да е принцеса сн. ITV

Меган Маркъл за първи път проговори колко й е трудно да е принцеса сн. ITV

Филмът е по повод турнето на двойката в Африка. Те почти успяха да загладят гафовете си отпреди това. Въпреки това Хари поведе кампания срещу хейта към него и Меган в социалните мрежи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар