Горещ слух за Мариана Векилска

Горещ слух за Мариана Векилска
5 (100%) 2 votes

Колегите на Мариана Векилска от бТВ са категорични, че точно това се е случило с нея

От месеци Мариана Векилска не е стъпвала в Брюксел, където в началото на годината започна работа на престижна длъжност, узна HotArena.

Бившата телевизионерка се задържа в белгийската столица от януари до края на месец май. След това тя не спря да залива мрежата с фотоси от екскурзии и срещи с близки и познати. По всяка вероятност тя вече е безработна.

Бившата телевизионерка, която заряза работата си в бТВ, за да се пробва в Европейската комисия, не е стъпвала в Брюксел от началото на лятото. Още със затоплянето на времето Мариана Векилска хукна на море. Тази година тя отсвири родните къмпинги и предпочете тюркоазените морските води на южната ни съседка Гърция.

До края на септември тя се наслаждаваше на прекрасното време и чистите плажове в слънчева Гърция.

След стартирането на активния трудов сезон през есента, Векилска не прекъсна ваканцията. Тя продължи на почива, но този път на родна земя. Очевидно почивката й продължава и до днес. Тя не спира да обикаля туристически забележителности у нас.

Според бившите й колеги от бТВ, Векилска вече е загубила работата си в Брюксел. Но предпочита да запази този факт в тайна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар