Андреа с неочаквано признание за раздялата с Кобрата

Андреа с неочаквано признание за раздялата с Кобрата
5 (100%) 1 vote

Андреа направи неочаквано признание за раздялата с Кобрата

Пред феновете си в инстаграм, Андреа проговори за раздялата с Кобрата. Изпълнителката призна, че решението връзка им да приключи, е взела само тя. Блондинката добави, че с Кубрат взаимно много са си дали и винаги ще се обичат.

12-годишната им връзка вече остана в историята. Двамата се запознават през 2007 година. Тогава случайно се засекли в заведение. Андреа дошла на масата на Кубрат и започнала да се шегува с него. Пулев сподели, че още тогава я сграбчил и поведението й много му допаднало.

За сватба между двамата започна да се говори по-настоятелно преди мача на Пулев с Владимир Кличко. Още преди важната среща, той сподели, че тя ще е решаваща за кариерата му и ако спечели, ще предложи брак на любимата си. Кобрата дори призна, че може и да се венчаят на ринга. Но след решаващата среща, той се отказа от думите си.

Самата Андреа многократно заявяваше в интервюта, че вече е готова да създаде семейство. Тя сподели, че може би вече е време с любимия й да се замислят сериозно за това. Но преди всеки свой мач, Кубрат насочва цялото си внимание върху своето представяне на ринга, а тя върху музикалната си кариера, пише „България днес“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар