Златка Райкова разхожда Благо с токчета (Фото)

Гласувайте за статията

Златка Райкова показа в социалните мрежи как разхожда сина си

Златка Райкова изненада всички със снимката, която сподели в мрежара. Блондинката показа как разхожда сина си. С високи токчета и вечерна рокля младата майка позира до количката на сина си. За пореден път събра погледите в социалните мрежи, узна HotArena.

Русокосата плеймейтка признава, че наследникът й обожава разходките с количката.

„Любимото возило на Благой”, похвали се блондинката в мрежата. Част от последователите й изразиха недоумение от визията, която тя е избрала за ежедневната разходка на наследника си. Но други побързаха да ги успокоят, че вероятно кадърът е част от поредната фотосесия на Райкова.
Но това не е единствената изненада, която Златка поднесе на феновете си. Красавицата, която роди преди няколко седмици, изненада всички с решението си да кръсти своя първороден наследник на баща му – Благой – младши, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес”.

Според запознати, Златка е решила синът й да носи името на футболиста, за да прецака бившите му. Благо младши е четвърти наследник за Георгиев. Първите му двете деца носят библейски имена – Йоана и Давид. Третият наследник на футболиста е кръстен на майка си Есмер. Малкият се казва Елай. Единствено Златка реши да даде на сина си името на неговия баща.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар