Албена Вулева заби кипърец

Гласувайте за статията
Риалити звездата Албена Вулева не може да се отърве от ухажори

Устатата блондинка Албена Вулева от два месеца е в Кипър и работи като камериерка и рецепционистка в хотел. Тя ще остане там до края на октомври, когато приключва активният туристически сезон на острова – пише в. „Уикенд“. Макар че се труди усърдно, блондинката намира време и за забавления. Бившата водеща се хвали, че има нов ухажор, който настоятелно се бори за вниманието й – отбелязва изданието.

„Нямам никаква мира от тези кипърски мъже… Често ме бъркат за рускиня, защото смятат, че ако една жена е хубава, то задължително е от Москва или Санкт Петербург. Затова не се връзват на лъжите ми, че съм туркиня. Та така… Съществувам си тук под прикритието на руска туристка и обирам покани за кафета. Добре, че почти нищо не ми се налага да плащам, защото кавалерите са достатъчно щедри“ – коментира Албена Вулева.

Сред обожателите й се откроил един, който успял да привлече интереса й. С него били колеги в хотела, но не е ясно каква длъжност точно заема той. Кипърецът много харесал нашенката и флиртът им кипял с пълна сила. Албена била наясно, че няма да излезе нищо сериозно от това, но гледала да си запълва свободното време и да се забавлява по време на престоя си в чужбина.
След като се раздели с дългогодишния си приятелн Недик Недев, Вулева не е афиширала връзка с друг – припомня изданието.

Албена е наполовина рускиня по майка

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар