Деси Цонева показа бебето (Първи снимки на Бианка-Димана)

Гласувайте за статията

Журналистката не робува на суеверия, показа малката си принцеса веднага след раждането

Деси Цонева, която вчера роди малката си принцеса вече е на работна вълна. Журналистката мирна не може да стои и замисля новите си задачи за предаването „На кафе”.

Това разкрива самата тя в разговор по телефона с колегите си. Чаровната репортерка се възстановява бързо след раждането и вече копнее да се върне в динамичното ежедневие макар, че ще е с новородено бебе на ръце.

Снимки: Блиц

Деси Цонева  обяви, че не може да стои на едно място и по цял ден шари из коридорите. Тя заяви, че няма намерение да си стои вкъщи и веднага ще се върне на работа. Тя каза, че ако остане в дома ще се побърка и е замислила сина й да й помага за бебето. Янчо щял да остане 2-3 часа в болницата с майка си и сестра си и ще се научи как да се грижи за новороденото.

Амбициозната щерка на Митко Цонев изобщо не робува на суеверия и само часове след раждането показа снимка на Бианка-Димана в социалната мрежа, предават от Блиц.

Тя е много горда с момиченцето си, което се роди с перфектни мерки. Младата майка от сега се хвали, че има много дълги крака. 10-годишният й син Янчо нямал търпение да посрещне сестра си вкъщи.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар