Йорданка Фандъкова показа съпруга си (Вижте кой стои до кметицата – Семейни снимки) Преглеждания: 6650

0
4/5 - (1 vote)

Кметицата на столицата с щастлив и дълготраен брак, спътник в живота й е д-р Юри Фандъков

Йорданка Фандъкова се показа с половинката си в ефира на бТВ. Кметицата на София и д-р Юри Фандъков признаха, че са семейство от цели 40 години.

Те споделиха със зрителите, че искрата на любовта им пламнала още от ученическите им години. Настоящата кметица и кандидат на ГЕРБ за нов мандат призна, че няма рецепта за щастлив брак. Но е категорична, че с Юри се подкрепят и обичат, но е нужна и доза късмет при избор на партньор.

Снимки: Ретро

Съпругът й разкри, че е педиатър, който работи в болница, но има й частна практика. Докторът хвали своята половинка като казва, че е привлекателна жена. Нейното основно качество е разбирателството, за разлика от него, който е по-сербез.

Юри Фандъков не пести  хвалебствия за спътницата си в живота. Нарича я по-добрият родител. Йорданка била помирител между него и дъщеря им по време на тийнейджърските й години. Но сега с внуците се случва точно обратното, дядо им ги глези повече.

Госпожа Фандъкова допълва, че нямат много време за внуците си, но се стараят когато са свободни да са до тях. С уроците им помага майка им, признава кметицата като си припомня учителските си години.

Тя е доволна, че всичките й ученици са се реализирали в живота, помнят я с добро и поддържат контакти с нея.

Йорданка Фандъкова станала учителка случайно. Но се отдала на професията. После завършила и бизнес администрация, което много й помага в работата като кмет. Според половинката й тя работела по 12 часа дневно, а Юри е плътно до нея макар и той да дава дежурства. Неговата подкрепа й дала сили да пребори коварното си заболяване преди време, предават от „Ретро“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.