Емине Ердоган крие опит за самоубийство (Още тайни за първата дама на Турция излязоха наяве)

Гласувайте за статията

Емине Ердоган крие опит за самоубийство

Емине Ердоган крие опит за самоубийство. Първата дама на Турция може и да е една от най-ексцентричните, но също има тайни.

В миналото Емине е живяла в изключително консервативно семейство. Малко известен е фактът, че родителите й са я възпитавали в изключително строго и критично. Когато станала на 15 години брат й й забранил да излиза навън, дори и за да ходи на училище. Близките й твърдели, че не подхожда на момиче с нейното положение да излиза навън. И я накарали да носи забрадка.

Именно заради преживяното изпада в депресия, защото не можела да общува с никого.

Тя преживяла изключително тежко този период и дори веднъж направила опит за самоубийство. Но за щастие неуспешен.

Години по-късно се среща с Реджеп Ердоган, който веднага я поискал за съпруга. Интересното е, че роднините й в началото се противили, но сладкодумният ухажор успял да ги убеди. Майка му обаче нанесла доста тежка обида на младоженката. Настояла на сватбата, Емине изцяло да си покрие лицето, за да не я вижда никой. Влюбената младоженка обаче този път се възпротивила и отказала да се подчини.

„Ще ти построя дворец от бял мрамор с над 100 стаи. Ще живееш като царица“, обещал той на съпругата си преди сватбата. И изпълнил дадената дума.

Още преди години турския президент построи нова резиденция, за която се твърди, че надминава по блясък и разкош и двореца „Топкапъ“ в Истанбул. Белият дворец в Анкара наистина е облицован с бял мрамор и има над 100 стаи. А лично Емине Ердоган го обзавежда.

Емине Ердоган крие трудно минало сн. Уикипедия

Емине Ердоган крие трудно минало сн. Уикипедия

Към днешна дата майката на четири деца повече привлича внимание с ексцентричността си и скъпите покупки, а не с историите в миналото. Емине се забавлява като затваря цели улици в Брюксел и отваря магазини посред нощ, когато реши да пазарува, пише republika.mk. На публични места винаги е със забрадка и най-често носи туника и панталон. Запознати обаче издават, че зад стените на двореца в Анкара, Ердоган наистина я глези като кралица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар