Цеца Величкович стана баба и вдига сватба (Ето кога ще е събитието)

Гласувайте за статията

Цеца Величкович става баба и вдига сватба

Цеца Величкович става баба и вече е готова и за сватба. Певицата научи, че й предстои да посрещне първото си внуче, при това съвсем скоро. Това обаче не е единствената изненада, която семейството й готви.

Вече е известна датата, на която Велко Ражнатович ще каже „Да“ на любимата си — 24 ноември. Бебето се очаква през април — май догодина, а семейството е в трескава подготовка.

Младоженката е бременна във втория месец, а на Цеца казали новината преди дни. Певицата и дъщеря й Анастасия са на седмото небе от щастие. И двете са категорични, че това е най-хубавата новина, която са получавали от много време насам. Велко обаче ги притесни и като обяви датата на сватбата — на 24 ноември, пише kurir.mk.

Певицата е под тревога и е започнала трескава подготовка. „Времето е много малко, изобщо няма да ни стигне“, притеснява се Цеца. Изпълнителката е категорична, че ще положи огромни усилия, за да помогне на младоженците и да вдигне сватбата на десетилетието.

Със сигурност това ще бъде сватбата на годината, за която всички ще говорят. Миналата година най-голям фурор предизвика Лепа Брена, която ожени сина си Филип. Младежът и съпругата му Александра Прийович вече отглеждат и първото си дете.

Синът на Цеца Величкович предложи брак на приятелката си Богдана Родич. На събитието ще присъстват много от приятелите и роднините на двете семейства. Все още не са известни кумовете, или кои ще са музикантите, но със сигурност Цеца и Анастасия ще извият глас в чест на младоженците.

Цеца Величкович стяга сватба сн. Инстаграм

Цеца Величкович стяга сватба сн. Инстаграм

Велко Ражнатович е най-малкото дете на Аркан, който загина през 90-те години на миналия век. Бизнесменът по-късно бе разследван за връзки с мафията и финансови злоупотреби. Цеца и до днес мълчи какво се е случвало в онези години, или за делата на покойния си съпруг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар