Деси Цонева стана майка на момиченце (Вижте как се казва малката принцеса)

Гласувайте за статията

Деси Цонева разкри как се казва дъщеричката й

Деси Цонева стана майка малко по-рано днес. Журналистката и бебето са добре, а всички около тях не могат да скрият радостта си от щастливото събитие. Деси и съпругът й Явор Стефанов решиха тяхната малка принцеса да носи имената Бианка-Димана.

„Много хубаво оформено бебенце е. Роди се висока 49 см. и с тегло близо 3 кг“, каза майката на Деси Цонева Мариана. Тя разбира се благодари и на целия екип, погрижил се за дъщеря й и за внучка й. „Благодарим на целия екип на „Майчин дом“ и на проф.Костов“, допълни тя, пише 24chasa.bg.

Тя вече видя внучка си в болницата. „И голямото дете на Деси – Янчо, видя сестричката си. Много се радва. Двамата имат доста прилики – заради чертите на Деси“, казва още щастливата баба.

Самата Деси споделя, че тя и бебето са добре и всичко е минало нормално. „В реанимация съм, добре съм“, разкрива щастливата майка. Преди известно време Цонева призна, че малката принцеса ще се появи на бял свят в средата на октомври със секцио. Тя призна също, че се е консултирала с астролог за датата на раждането и е уточнила дори часа, в който на бял свят да се появи Бианка-Димана.

В едно от своите интервюта Деси сподели и едното от двете имена на малката си принцеса, а именно Димана. Тя обаче предпочете да запази в тайна другата част от името на дъщеря си. Журналистката каза, че водят преговори със съпруга й за първото име на детео си.

Цонева не спря да работи през цялата си бременност и дори правеше повече интервюта от обиковено. Тя многократно сподели, че се чувства много добре, въпреки бременността, и дори е станала хиперактивна. Въпреки много съвети на своите близки и познати да намали темпото, Деси не се спираше и за миг.

Деси Цонева стана майка на момиченце сн. Инстаграм

Деси Цонева стана майка на момиченце сн. Инстаграм

Припомняме, че Деси и нейният любим мъж Явор сключиха брак през юли, а щастливата майка сподели, че ще „избухне“ както само тя си може, но след като роди. Догодина щастливите родители ще вдигнат голям купон, за да отпразнуват това, че официално са семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар