Жената на Виктор Николаев с нови разкрития за личния си живот (Вижте какво сподели)

Гласувайте за статията

Жената на Виктор Николаев открехна завесата около личния си живот

Жената на Виктор Николаев открехна завесата около личния си живот. Водещият избягва да коментира личния си живот. Единственото, което се знае за него, е, че от 15 години има връзка с колежката си от радиото Людмила Железова. Двамата имат дъщеря Дара.

Железова упорито страни от светските изяви на мъжа си. Тя нито веднъж не е била негова дама по партита. Най-пресният пример за това е банкетът по случай 25-годишнината на Нова тв, където Виктор отново вдигаше наздравиците като ерген. В интервю за Националното радио обаче Людмила повдигна завесата около себе си и призна някои неизвестни факти за личността си.

Любимата жена на Виктор Николаев е в БНР още от 1997-ма година. Преди това тя се изявява в сферата на изкуството. Висшето образование на Железова пък е специалност „История“. „1997-ма се явих на един конкурс и оттогава работя само в радиото. Преди това работих в радиото и театъра. Всъщност, аз попаднах в радиото, докато работех в Театър 199“, споделя жената на Николаев.

В трудните години Людмила работела и като учител в 150-то ОУ „Цар Симеон“ в София. „Исках да науча децата да обичат историята“, признава любимата жена на Виктор Николаев, но не крие, че радиото е най-голямата й страст.

За първи път Железова посетила сградата на БНР в детските си години, когато пеела в детски хор в Бургас. „В БНТ записахме спектакъл и дойдохме в БНР. Като в един храм се почувствах и си помечтах на входа на радиото – Боже, ако някога порасна, много искам да работя тук“, споделя радиоводещата, пише „Ретро“.

Жената на Виктор Николаев открехна завесата около личния си живот сн. hotarena.net

Жената на Виктор Николаев открехна завесата около личния си живот сн. hotarena.net

Работа на Людмила не й пречи да е любяща майка. Тя и Виктор Николаев имат дъщеря и въпреки че със съпруга й имат 12 години разлика в нейна полза, били на едно мнение за възпитанието на Дара, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар