Люси Иларионов пак дебелее ударно (Вижте колко се ошишка – Снимка)

Гласувайте за статията

Режисьорът си върна килограмите от преди операцията

Люси Иларионов загуби битката с килограмите. Режисьорът изживява много тежък момент в живота си защото е на път да се превърне отново в дебеланко.

Снимка: Блиц

Преди четири години Люси се подложи на операция в Турция, за която пропиля 10 хиляди евро. Заради здравословните си проблеми и заради трудността да се предвижва той направи решителна крачка, с която да се отърве от излишните килограми.

В южната ни съседка му оперираха стомаха, като му намалиха размера. Благодарение на това Иларионов започна да отслабва защото не можеше да поема големи количества храна, предават от Блиц.  В един момент толкова много се беше стопил, че феновете му се обнадеждиха, че ще си върне оная форма, която много малко хора помнят  когато  бе  много елегантен.

За съжаление в последно време половинката на певицата Ани Хоанг отново е започнал ударно да дебелее. Това се вижда от снимки, на които режисьорът отново се е сдобил с тлъстинки и корем. Говори се, че от 90 килограма, които бе достигнал през най-добрия си период днес Люси кове кантара на 120 кила и като нищо ще се върне в самото начало, пише „Уикенд“.

Тревожно е, че с качването на теглото освен, че ще съсипе визията си ще е върнат и старите му болежки като високо кръвно и захарен диабет с пълна сила, от които се беше отървал.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар