Хороскоп за 17 октомври, четвъртък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Везни
Днес сте пълни с енергия, която не знаете къде да вложите. На работното място ви очакват спокойни и приятни часове. В личен план ще участвате в спорове между роднини. Не се опитвайте да решите проблемите им – възможно е вие да пострадате. Предстои ви романтична вечер.

Скорпион
Четвъртък е спокоен и приятен ден за вас. На работното място сте радостни и продуктивни. Колега ще ви потърси за съвет. В личен план ще помогнете на някой роднина. Вечерта ви очаква релаксиращо време със семейството, което ще изчисти лошите мисли, появили се днес.

Стрелец
Вероятно днес ще ви се наложи да се сработите с някой, който не харесвате. Ще останете приятно изненадани. В личен план ви очакват не много приятни новини. Ще потърсите подкрепа от приятел. Вечерта ще е спокойна в семейна атмосфера.

Козирог
В четвъртък ще планирате бъдещи проекти. Ако искате да си направите пътешествие през уикенда, помислете къде и с кого да е то. На работното място обмисляте бъдещи идеи и планове. Очаква ви приятна изненада. В личен план ще прекарате приятно време със семейството си.

Водолей
Четвъртък е приятен ден за вас. На работното място сте разсеяни, но се справяте с това, като си правите кратки, но важни почивки. В личен план ви очаква приятна и вълнуваща новина. Вечерта ще прекарате прекрасно време в компания на приятели. Ще планирате бъдещи пътувания.

Риби
Денят е лек за вас. На работното място изпълнявате задачите си бързо и с удоволствие. В личен план са възможни конфликти с половинката, но те ще отминат бързо. Потърсете ново хоби. Вечерта ще се насладите на релаксиращо време само за себе си.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар