Хороскоп за 17 октомври, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Днес сте несигурни. Намирате се на кръстопът и не знаете накъде да тръгнете. Не се страхувайте да поискате съвет. На работното място сте леко разсеяни, но това не се отразява на задачите ви. В личен план ще прекарате спокойно и приятно време със семейството си.

Телец
Хубаво е в четвъртък да се фокусирате над себе си. Помислете за вашите нужди и желания и как да ги задоволите. Обърнете внимание на здравето си. На работното място ще имате леки конфликти, които бързо ще отминат. Вечерта се насладете на компанията на приятели.

Близнаци
Днес е време за почивка. От началото на седмицата сте имали стресиращи дни. Забавете темпото. На работното място обстановката се е успокоила. В личен план прекарайте време със семейството си – те ще ви помогнат значително да се отпуснете. Вечерта се насладете на любимото си занимания.

Рак
Денят е лек за вас. На работното място няма да изпитате особени затруднения. Ще изпълнявате задачите си леко и бързо. В личен план е хубаво да обърнете внимание на семейството си. Някой оттам ще има нужда от певече внимание и съвет. Вечерта прекарайте време с тях и се насладете на компанията им.

Лъв
Четвъртък е социално натоварващ за вас. На работното място ще се появат вълнуващи и интересни нови възможности. В личен план ще срещнете стар познат. Вечерта ви очакват забавления с приятна компания. Очакват ви нови запознанства, които бързо ще прераснат в приятелство.

Дева
Денят е изморителен, но успешен за вас. На работното място ще получите добра новина. Имате предложения за по-добро развитие, които внимателно трябва да обмислите. В личен план са възможни конфликти, които бързо ще отминат. Неочакван доход ще ви изненада приятно.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар