Стефан Данаилов в кома, борят се за живота му! (Последни новини за състоянието му)

Гласувайте за статията

Стефан Данаилов се бори за живота си във ВМА

Актьорът Стефан Данаилов е поставен в изкуствена кома. Това съобщиха източници, цитирани от Нова тв.

По-рано, както писа БЛИЦ, се съобщаваше, че актьорът е изпаднал в кома, но причината не бе известна със сигурност. Лекарите във Военно-медицинска академия се борят за живота на Стефан Данаилов. Новината беше потвърдена от източници, пише „Монитор“.

Легендата на българското кино и театър бе приет в лечебното заведение в началото на месеца с усложнения след вирус. В последствие стана ясно, че е развил белодробна емболия и е трябвало да му бъде направена пункция.

Стефан Данаилов

Снимка: Блиц

Вчера обаче състоянието му рязко се е влошило и той е изпаднал в безсъзнание, според данни на Монитор. От ВМА отказаха отказаха всякакви коментари, в това число и дали е в съзнание.

След инцидент през август Ламбо бе приет по спешност в болница в Бургас, където му беше направена операция на тазобедрената става. След допълнителни изследвания през септември на големия артист бе назначена рехабилитация във военния санаториум в Хисаря.

Въпреки това той се върна на сцена и дори игра в няколко постановки, където героят му е в инвалидна количка. За целта беше придвижван в провинцията с медицински бус, оборудван като линейка и придружаван от сестра, която да наблюдава състоянието на легендата.

Данаилов страда от паркинсон, високо кръвно и сърдечни проблеми. Преди време преживя и онкологично заболяване като заради възстановяването си цели 5 години не се бе качвал на сцена. Направи го отново през юни тази година – при това на скутер на сцената на Народния театър. Той бе част от екипа на „Актрисата“ и влезе в ролята на застаряващ любовник с вид на хипи, с дълги сиви коси и с фланелка „Аз победих анорексията“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар