Бояна Генова от „Игри на волята“ проговори за личния си живот (Вижте какво разкри)

Гласувайте за статията

Бояна Генова се запознава с годеника си в социалните мрежи

Бояна Генова влезе в „Игри на волята“ с мисълта, че това е второто най-смело предизвикателство в досегашния й живот след годежа. Тя си тръгна от формата след поредната елиминационна битка, в която Атанас я победи.

„Щастието е в хората около нас“, бяха последните думи на Бояна преди да напусне завинаги „Игри на волята“. А в момента Генова е щастлива, защото отново е при своя любим мъж. „Мислех годежа за много смела крачка, но впоследствие рабрах, че двама души, решили да бъдат партньори в живота, да съжителстват един с друг, е въпрос на усещане и вътрешна удовлетвореност – пръстен или подпис не променят нещата“, категорична е Генова за годежа с мъжа до себе си.

Времето, докато Бояна е била в „Игри на волята“, е било наистина мъчително за нейния любим. „Не може да повярва, че ме вижда. Всъщност за него времето е било спряло. Всички дни и нощи са му минавали изключително бавно. Всяка сутрин и всяка вечер ми е изпращал видео съобщения на вайбър и е споделял всички моменти с мен“, разкрива Генова.

Бояна се запознава със своя любим в социалните мрежи и иска тяхната история да продължи с „… и заживели щастливо до края на дните си“.

Мнозина свързват Генова с ролята й в сериала „София – ден и нощ“. Тя не крие, че киното й е голяма страст. „Това ми е голяма страст. Няма да крия, че всичко, което изживях като емоции и опит от „София – ден и нощ“, ми липсва. Мислих и дори направих няколко крачки в тази посока, но моментът не беше подходящ. Подредих приоритетите си и направих неща, които не останаха незабелязани, за което благодаря на феновете ми. Благодаря за цялата подрепа и енергия, с която ме зареждат“, споделя Бояна.

Планове

Тя разкрива и какви планове има след „Игри на волята“. „Започнала съм два нови проекта, които мисля да запазя в тайна засега. Работя с няколко чуждестранни фирми. А наскоро подписах и още един договоро за реклама, съвсем различно и ново нещо за мен.

Интересувам се от здравословно хранене, затова и обичам да си приготвям здравословни закуски и десерти, и да ги интерпретирам по интересен начин. След което ги заснемам и отделям доста време за обработката на кадъра, което ми е друга страст“, разкрива Бояна, пише show.blitz.bg.

Генова споделя и кой е нейният фаворит в „Игри на волята“. „Моят фаворит е Веско. Той е сърце! Има всички качества да бъде лидер. Честен е, трудолюбив, упорит и страхотен събеседник. Родолюбец, който от 10 години живее в Америка, и знам колко много иска да се завърне в България.

Бояна Генова проговори за личния си живот сн. Фейсбук

Бояна Генова проговори за личния си живот сн. Фейсбук

Наградата от 200 000 лева е неговият билет за България. Стискам му палци. Успех!“, разкрива Бояна кой е фаворитът й за голямата награда в „Игри на волята“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар