Златка Райкова се втали с фотошоп само дни след раждането на Благой-младши (Феновете я попиляха)

Гласувайте за статията

Златка Райкова по-слаба и отпреди да роди

Златка Райкова се втали до неузнаваемост. Само преди десет дни тя дари Благой Георгиев със син. Първите снимки, които младата майка публикува след раждането на Благой-младши в официалните си профили в социалните мрежи са от партито в нощен клуб, където щастливите родители отпразнуваха появата на сина си.

От качените кадри се вижда, че Златка все още има коремче. А това е нещо напълно нормално за жена, която е родила само преди няколко дни. И тъкмо, когато всички фенове на Райкова бяха решили, че тя ще е нормална майка, която няма да се крие с помощта на различни програми за прикриване на недостатъчци и ще качва реални свои снимки след раждането на Благой-младши, тя ги разочарова.

Златка сподели снимка в официциалния си профил в социалната мрежа Инстаграм, на който показа дълъг крак и перфектно тяло. На кадъра по нищо не личи, че Райкова е родила преди едва 10-тина дни, а от коремчето й няма и следа. Феновете на Златка веднага се запитаха как една майка може толкова бързо да влезе във форма, освен с програма за коригиране на снимки.

А тази програма, както всички знаем, е фотошоп. Вижда се, че и Златка знае как да я ползва, щом е успяла да си докара перфектна фигура и крака, за които би й завидяла всяка манекенка. Последователите на Райкова в социалната мрежа Инстаграм обаче не останаха равнодушни и веднага я взеха на подбив заради прекалено обработената снимка.

„Злати, тази фотосесия май е правена преди да забременееш“, подхвърля фенка на Златка в мрежата.

Златка Райкова се втали до неузнаваемост дни след раждането сн. Инстаграм

Златка Райкова се втали до неузнаваемост дни след раждането сн. Инстаграм

Не липсваха и почитатели на Райкова, които я заляха с комплименти за перфектния й външен вид в мрежата. „Красива мама“, „Изглеждаш страхотно“, пишат те към кадъра. По всичко личи, че за тях няма никакво значение, дали снимката е реална, или е поредната добре обработена измама в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар