Казахстанската Ванга направи страшно предсказание за 2020 година

Гласувайте за статията

В началото на годината събитията ще се развиват бързо

Предсказанието на казахстанската Ванга за 2020 година, е доста стряскащо.

Според казахстанската Ванга, 2020 година ще е по-плодородна от тази, заради огромното количество валежи, които ще се изсипят.

казахстанската Ванга

В началото на годината събитията ще се развиват бързо

Съотношението на сушата и океаните ще се промени. Океаните вероятно ще превземат нови територии. Това предсказа ясновидката Вера Лион, която е наричана от мнозина в Русия казахстанската Ванга, съобщава predskazanie.ru.

Едно от виденията, които получила за 2020 г., е за лека лодка, която се движи в тъмна вода и се блъска в невидима преграда, а след това се люлее от големите вълни и не може да се придвижи напред.

„В началото на годината събитията в света ще се развиват бързо, но след известно време се случва нещо, неизвестно какво засега и на Вера Лион. То ще се превърне в преграда за развитието на Земята и дори може да предизвика обратен ход.

Най-вероятно подобно препятствие ще възникне през втората половина на годината. Казахстанската Ванга прогнозира появата на нов вид оръжие в Русия. Тя го нарича невидим дрон. Той няма да има аналози в света, твърди ясновидката.

Според нея Русия ще е на прага на военен конфликт, но до война вероятно нямало да се стигне. Тя не уточнява обаче откъде ще дойде заплахата. През 2020 година е възможен опит за покушение срещу Лукашенко. Метежът срещу президента на Беларус щял да бъде организиран от САЩ, но до промяна в управлението на страната нямало да се стигне. В Украйна обаче е възможно да се стигне до отделяне на провинции. Тя прогнозира нов референдум за Донбас, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар