Ето го съпруга на Лиляна Павлова, който тя така упорито крие (ФОТО)

Гласувайте за статията

Любовта им пламнала, след като се дипломирали

Лиляна Павлова, е сред малцината гранд дами в политиката, успели да опазят половинките си от широката аудитория.

Дори след повече от 15 години на политическата сцена, полоивнката й остава в сянка. Съпругът на Лиляна Павлова – Пламен Николов, избягва публичността. Въпреки това той подкрепя безрезервно жена си във всяко нейно начинание.

Лиляна Павлова

Любовта им пламнала, след като се дипломирали

Пламен и Лили се познават още от студентските години, когато били колеги в университета.
Въпреки че често споделяли една и съща компания и делели скамейката по време на лекции, се харесали чак след като се дипломирали.

Химията помежду им бързо прераснала в любов и сватбата не закъсняла. Съпрузи са от почти 14 години, а двойка от близо 20.

Голямото им щастие е дъщеря им София, която e ученичка и всестранно развита натура. Сред хобитата ѝ са гимнастиката, кулинарията и подводното гмуркане. По него се захласнала през лятото на миналата година по време на ваканцията на семейството в Созопол.

„В семейната политика ролята на съпруга ми е много голяма, предвид факта, че се налага да отсъствам толкова. Всяка сутрин той става, прави закуска на дъщеря ни, води я на училище“, разкрива самата Павлова.

Откакто обаче приключи мандатът ѝ на министър на европредседателството, разполагала с повече време за половинката и дъщеря си.
Любимото им занимание било да приготвят вкусни домашни изкушения. Те с нетърпение очакват коледните празници, за да се развихрят в кухнята, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ето го съпруга на Лиляна Павлова, който тя така упорито крие (ФОТО)”

  1. Кънчо Доколенков

    окт. 17. 2019

    Само като си помисля какво мощно секси дyпe прегръща и милва този Пламен, люта завист ме обхваща!!!!!!!

Добавете коментар