Анджелина Джоли с разтърсващи разкрития за раздялата с Брад Пит!

Анджелина Джоли с разтърсващи разкрития за раздялата с Брад Пит!
5 (100%) 1 vote

Анджелина Джоли направи неочаквани признания!

След раздялата с Брад Пит, Анджелина Джоли се отмести за известно време от светлината на прожекторите, за да се справи с проблемите в личния си живот.

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли призна истината за раздялата с Брад Пит

Сега актрисата стъпка по стъпка се завръща, като за начало с втората част на филма „Господарка на злото“ и корицата си за списание Madame Figaro.

Пред изданието Джоли споделя в много лично интервю за това каква страница обръща в живота си, как е преживяла раздялата с Брад Пит и като каква иска да израсне.

„Дълго време бях в омагьосан кръг. В кампанията на Guerlain, в която участвах, просто се чудех какво се иска от мен, каква да бъда пред обектива. В крайна сметка открих отговора.

И той беше, че отново искам да бъда такава, каквато винаги съм била. Затова няма да крия дивата си страна, а ще я изкарам наяве. Искам да се чувствам свободна отново“, казва тя.

Анджелина Джоли споделя, че не знае дали дори вярва в съдбата, но е уверена, че преминава през огромни промени и е близо до целта. А тя е да се завърне към себе си – „Защото се чувствах наистина изгубена“, откровена е актрисата.

Когато я питат за раздялата й с Брад Пит, Джоли дава много искрен отговор: „След като с Брад се разделихме, всичко стана изключително сложно за мен. Не можех да се позная. Чувствах се толкова малка и незначителна, независимо, че не го показвах пред никого.

Бях дълбоко наранена и тъжна. Борех се с това като с травма. Трябваше да преоткрия радостта от живота. Затова не мога да кажа, че не научих ценен урок. Напротив.

Промяната е нещо хубаво, възможността отново да бъдеш щастлив трябва да те държи в трудните моменти. На това се опитвам да науча и децата си“, сподели актрисата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар