Бомба: Разкриха кой е Бухалът в „Маскирания певец“!

Вальо Михов ли се крие зад маската на Бухала в шоуто Маскираният певец
0

Вальо Михов ли е Бухалът в „Маскирания певец“?!

Сред участниците в „Маскираният певец“ има и голяма футболна звезда. С пеенето си ясно показа, че тази работа не му се отдава особено добре. Но пък самоличността му предизвика небивал интерес.

Маскираният певец
Вальо Михов ли се крие зад маската на Бухала в шоуто Маскираният певец

Зад ефектният костюм на Бухала се крие голяма футболна звезда от близкото минало. Някои от уликите потвърдиха и нашата информация от достоверни източници.

Валентин Михов е човекът, който се изявява в новото шоу на Нова телевизия. Той се съгласил да облече тежкия костюм и да се бори наравно с певци и актьори.

Във формата се представи като голям играч и ценител на жените. Изисканият стил е неизменна част от него, а улицата, че през 1994 г. е бил в САЩ го издаде още повече.

Докато Вальо Михов е начело на Български футболен съюз, българският национален отбор по фурбол достига най-големия си успех – четвърто място на световното първенство през 1994 г. в САЩ.

Припомняме, че най-голямата „драма“ в момента е образът на Принцесата и загадката дали Алисия се крие зад маската. Повечето от зрителите са напълно убедени, че това е тя, но журито продължава да се прави на ударено. Предстои да разберем скоро.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.