Бомба: Венцислава Панева от „Игри на волята“ тежала цели 80 килограма!

Бомба: Венцислава Панева от „Игри на волята“ тежала цели 80 килограма!
5 (100%) 1 vote

Венцислава Панева от „Игри на волята“ тежала 80 килограма!

Здрава, силна, с тяло на бодибилдър и яки мускули – така изглежда Венцислава Панева от „Игри на волята“ днес. Появиха се снимки на прабългарката отпреди няколко години. И разликата в килограмите ще ви шокира.

Венцислава Панева

Венцислава Панева успя да се промени тотално

Само преди 2 години военнослужещата Венцислава тежала над 80 кг, била трудно подвижна, с паласки около корема и бузесто лице. Варненката имала сериозни проблеми с килограмите и дълги години се борила с наднорменото тегло.

Нейни близки разкриват, че навремето е страдала от хранително разстройство, което довело до проблемите с теглото. Венци опитвала да отслабне по всевъзможни начини, като била на прага на булимията.

Започнала насила да повръща храната, за да не пълнее, водила и жестоки диети, след които обаче отново си връщала в изходна позиция.

Венцислава се взима в ръце през 2017 г., когато започва редовни тренировки във фитнес залата с персонален треньор. Благодарение на хранителния режим, който й изгражда, и постоянството, тя успява да смъкне над 20 кг за 1 година.

„Определено не беше спортна натура, тъй като килограмите й пречеха“, разказват нейни близки. Това обяснява и слабото й представяне в „Игри на волята“.

Профилът й на военнослужещ, състезател по канадска борба и „екстремист по душа“, както сама се описва, създаде впечатление за силен играч – физически и психически. Прабългарката показа точно обратното – тя често се отказва от игрите, няма воля и не се справя със силовите състезания.

Венцислава Панева е майка на две момчета. Увлича се по картинга и моторите и се записва в „Игри на волята“, за да изпита силата на духа си. В племето й обаче все повече започват да се разочароват от нея и се опитват да я отстранят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Бомба: Венцислава Панева от „Игри на волята“ тежала цели 80 килограма!”

  1. ...

    окт. 16. 2019

    Правилно е да ги наричат Древни българи !
    Древен народ сме и никога не сме били прабългари.Защото никога не сме, нито сме произхождали от племе / на !

Добавете коментар