Лъсна причината за бягството на Христина Балинска от bTV Преглеждания: 10423

Мълвата носи, че тя е причината да напускането на Емо Чолаков
0
1/5 - (1 vote)

Мълвата носи, че тя е причината да напускането на Емо Чолаков

Вероятно голяма част от зрителите на Би Ти Ви, са забелязали, че след Емо Чолаков, Христина Балинска също напусна медията.

Христина Балинска вече е част от екипа на БНТ.

В началото на годината ветеранката, която в продължение на 18 години съобщаваше какво ще бъде времето, остана без работа. Най-възрастната синоптичка в екипа на частната телевизия сама подала молба за напускане, след като й съобщили, че рейтингът й е отчайващо нисък.

Христина Балинска
Мълвата носи, че тя е причината да напускането на Емо Чолаков

Гледаемостта на прогнозата, когато на малкия екран се появявало дългокракото изкушение Натали Трифонова била доста по-висока. Поради тази причина Христина Балинска предпочела да си тръгне сама, за да не бъде уволнена, пише „Уикенд“.

Припомняме, че Натали Трифонова се появи в екипа на Би Ти Ви по заместване, след като Станислава Цалова роди второто си дете и излезе в отпуск по майчинство. След като се върнала отново на работа, назрял проблем, тъй като синоптиците в екипа се оказали твърде много. И така за ветеранката Балинска не останало място.

За ветеранката не останало място в екипа на синоптиците

Докато била в Би Ти Ви, Христина Балинска всяка сутрин ставала преди 5 часа, за да подготви прогнозата за времето. Вечер пък оставала до късно в телевизията. Дълги години възрастта на синоптичката, родена на 28 август 1966 г. бе обвита в мистерия. Заради младите си колежки, 53-годишната блондинка полагаше огромни усилия, за да изглежда по-свежо на екран.

Тя започна да се облича по-младежки, да полага повече грижи за външния си вид. Синоптичката изпитвала ужас, че може да се раздели с поста си. Недоумявала какво толкова харесват зрителите на колоритния Емо Чолаков и се дразнела от високия му рейтинг.

В началото на годината любимецът на зрителите изненадващо напусна, за да работи на столичното летище. Според мълвата, която циркулира в телевизията, причина за напускането на Емо бил конфликтът му с Балинска. Тя се сърдела, че е дипломиран метеоролог и имала с 5 години по-голям стаж от Чолаков, а той й се водел началник.

Христина Балинска не одобрявала по-разчупения му начин на водене и шегаджийските му прогнози. След всеки негов гаф Балинска му правела остри забележки, макар че и самата тя имаше издънки. Преди няколко години и двамата се сдобиха със „Златен скункс” от „Господари на ефира” заради технически грешки в градусите в две поредни недели.

През януари, когато в най-топлите дни градусите достигат до 7-8, мониторът зад нея показваше цели 47 градуса. Вместо прогнозата на Емо, екипът пусна повторение на стара прогноза на Христина, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.