Това е мъжът, заради когото Кейт Мидълтън тръгна на психиатър (ФОТО)

Гласувайте за статията

Джеймс признава, че херцогинята му е помогнала страшно много

Сигурно ще ви е трудно да повярвате, че на херцогинята на Кеймбридж – Кейт Мидълтън, ѝ се е налагало да посещава психиатър.

Кейт Мидълтън несъмнено изглежда всичко друго, но не и неуравновесена или по друг някакъв начин странна.
Всъщност казаното по-горе е вярно, с уточнението, че херцогинята посещавала доброволно сеанси на семеен терапевт заедно със своя брат Джеймс. Това се е случило в периода, в който той се борил с депресията, съобщава „The Sun“.

Кейт Мидълтън

Джеймс признава, че херцогинята му е помогнала страшно много

Изданието се позовава на думите на самия Джеймс. Той потвърдил, че Кейт Мидълтън, е изиграла важна роля в неговото възстановяване и го поддържала по време на тежките му моменти. Освен това, сеансите на психотерапевта посещавали и родителите на Джеймс, както и сестра му Пипа.

„Да, всички те направиха това. Понякога индивидуално, понякога заедно“, разказал Джеймс.

Затова, че братът на Кейт Мидълтън се бори с депресията, стана ясно през януари тази година. Тогава той написа есе, публикувано в „Daily Mail“ и нарече депресията „рак на мисълта“.

По негови думи, му било е много тежко да общува дори с най-близките си хора, включително семейството и приятелите му. „Всички те се тревожиха за мен и ми писаха съобщения, но аз не им отговарях и все повече изпадах в отчаяние“, споделя той. Джеймс успява да победи депресията и към днешна дата вече е сгоден за приятелката си, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар