Трагедия застигна фамилията на Азис

Гласувайте за статията

Фолкпевецът е съкрушен

Голяма трагедия застигна фамилията на костинбродския славей Азис.

Запознати издават, че най-голямата от лелите на Азис – Стефка Костова е издъхнала едва на 64-годишна възраст, пише „Телеграф“.

Гадателките, които бяха известни като Три сестри, съобщиха лаконично за кончината: „Загубихме една от трите сестри! Отиде си!“

Азис

Фолкпевецът е съкрушен

Жените поясняват, че Стефка си е отишла мълчаливо и без предупреждение. И добавят в поетична форма към мъката си: „На никого не каза нищо! Като звезда безмълвно паднала в нощта, остана само светлата ти диря да свети в нашите сърца!“

Трите предприемаха и изяви из градовете на страната, за да могат да се срещат с многобройните хора, които имат нужда от дарбите им. Последно бяха в Плевен часове преди Стефка да предаде Богу дух.

най-голямата от лелите на Азис – Стефка се смятала за дамата с най-изявен талант и наследницата на легендарната гадателка баба Станка, която сега гледа само от време на време.

Имаше дарба да гадае по картите. Тя и сестрите й Гергина и Малина пазеха Азис от многобройните атаки и черни магии, които се опитваха да му правят недоброжелатели, пише marica.bg.

Така и не става ясно обаче дали самата Стефка или пък някоя от другите й две сестри, са успели да предусетят кончината й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар