Кейт Мидълтън размаха пръст и започна да…

Гласувайте за статията

Софи станала жертва на острите реакции за харчовете в кралския двор

Кейт Мидълтън уволни асистентката си след разрива с Меган и Хари.

Херцогинята на Кеймбридж се лиши от най-добрата си асистентка, след раздялата с Меган и Хари.
Софи Агню е работила за Кейт 7 години, но била съкратена изненадващо.

Кейт Мидълтън

Софи станала жертва на острите реакции за харчовете в кралския двор

Момичето бе една от най-верните асистентки на Кейт. Очакваше се тя да изпълнява задълженията на помощник и на двете херцогини, преди Хари да се ожени за Меган. След като обаче херцогините се разделиха, нейната позиция станала просто излишна.

„Софи работи много здраво за Кейт. Тя обичаше работата си и направи за нея много жертви. Очевидно обаче това не е било достатъчно, тъй като в крайна сметка е взето решение да бъде освободена от длъжност“, казва един от нейните приятели.

„Софи едва се омъжи и се върна от медения си месец, когато научи, че е освободена. Всеки би се шокирал, а тя беше шашната, защото всичко се случи толкова неочаквано. Тя просто стана жертва на програмата за съкращаване на разходите“, казва още неин приятел, цитиран от „Дейли Мейл“.

Тя е втората помощничка на Кейт Мидълтън, която е освободена от работа, след като се омъжва. Първа беше Ребека Дийкън, която напуснала през 2017 година.
Решението на Кейт Мидълтън да освободи помощничката си не е лесно. Херцогинята обаче е принудена да го направи на фона на острите реакции за харчовете в кралския двор.

Въпреки това помощничката запази пълно мълчание по повод разрива. Източници от двореца обаче коментират, че тя е жертва на обстоятелствата.
Първоначалният план е бил двете кралски двойки да формират Фантастичната четворка по примера на принцовете на Дания – Фредерик и Йоаким.

За съжаление това не се случи, след като Меган Маркъл и принц Хари решиха да се разграничат от роднините си. И вместо това предпочетоха да работят сами, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар