Спипаха Ани Салич с мистериозен мъж (Той ли е новия й? – Снимки)

Гласувайте за статията

Ани Салич превъзмогна развода, спипаха новинарката в компанията на непознат

Ани Салич пребори депресията, която я налегна след развода. Журналистката от скоро се радва на мъжко внимание. Фотографите на „Ретро” я снимаха с непознат господин с яка физика. С него водещата прекара целия преди обяд.

Снимка: ПИК

Тя и тайнствения мъж се срещнаха в заведения, което е в близост до нейния апартамент. Ани влезе вътре сама, явно за да не буди подозрение. Малко по-късно към нея се присъедини въпросния господин на средна възраст.

Двойката се усамоти на една от най-закътаните маси. Двамата прекараха заедно близо час. А след това излязоха като продължиха да си бъбрят. Оказа се, че крайната им цел е гаража на тв звездата. След като отвори с дистанционното Ани изчака придружителя си да отиде до съседната улица, където бе паркирал лъскавото си БМВ.

Снимка: ПИК

От номерата на возилото може да се види, че е докарано скоро от Германия и все още няма бг регистрация. Салич се настани до шофьора и заедно потънаха в гаража й. Където се бавиха около половин час.

Потайната среща на двамата приключи когато тайнствения господин профуча на излизане от подземния паркинг и отпраши в неизвестна посока с колата си.

Снимки: ПИК

Новинарката пък отиде до близко заведение, където си купи два дюнера и после си повика такси. Което я откара до Нова тв. Явно журналистката не иска да дава повод за клюки и слухове по неин адрес. Затова предпочете обществения транспорт, а не по-голямото удобство да бъде откарана от ухажора си до работното място, предават от ПИК.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар