Златка Райкова и Благой Георгиев зарязаха бебето

Гласувайте за статията

Докъде ли ще стигне двойката?

Златка Райкова от ревност забрави и бебето, и следродилната депресия.

Прясната майка заряза сина си Благой още в деня на изписването от болницата и хукна по нощите на купон в столичен клуб, видя HotArena. Тя не изпусна и за секунда от поглед таткото Благо-старши от страх да не ѝ го откраднат.

Златка Райкова

Докъде ли ще стигне двойката?

Какво е правило през това време новороденото, вероятно само то си знае.
Напоследък стана модерно българските родилки на хвърчат по купони от деня на изписването си от болница. Най-абсурдното е, че въпросните партита се правят именно в чест от децата им, които обаче едва ли се чувстват добре, докато майките им се развяват по нощните клубове, да не говорим за случаите, в които самите бебета присъстват на купоните. И макар че иначе е много суеверна, Златка Райкова също реши да се придържа към актуалния тренд с дискотеките след раждането, вместо да седи вкъщи 40 дни и да се пази от зли очи, както повелява старата традиция.

В края на по-миналата седмица тя и бебето ѝ Блажко бяха изписани от родилното. Същата вечер мама и тате се похвалиха, че поливали раждането в една от столичните чалготеки. Пищният празник е бил декориран с бебешка украса. При все, че тя по никакъв начин не подхождала на интериора на клуба, според масовото мнение това е най-малката забележка, която може да бъде отправена към събитието. Големият въпрос е къде е било новороденото и какво е правело то, докато майка му и баща му пирували?

Нито Златка Райкова, нито таткото Благой Георгиев дават обяснения по темата с житието и битието на невръстния си наследник по време на родителски купон. Затова пък загрижени майки се притесниха, че в дните след раждането имунната система на бебето е най-слаба и не се знае каква инфекция може да хване то. Това означава, че ако някой на купона и бил болен, а родителите са прихванали бацилите му и ги пренесат при детето, може да стане страшно. Не случайно хората казват, че майката и детето трябва да стоят вкъщи, обясняват врели и кипели в родителството дами.

Мнозина са възмутени от постъпката на родителите

Запознати обаче твърдят, че Златка Райкова имала сериозна причина да наруши това златно правило на българската родилка. А именно слабият ангел на нейния любим. Благо-старши, известен още като Джизъса, се слави със своя нагон, а Райкова със своята ревност.

Тя не можела да си представи как ще остави мъжа си да ходи сам където и да е. Той пък не искал да спре да кръстосва столичните кръчми само защото вкъщи има бебе за дундуркане. Вместо да се кара с него в опит да го превърне в домошар, или да го остави да скита сам, докато самата тя се чуди вкъщи къде е и дали е сам, предпочела да купонясва с него, за да си го пази от ухажорки.

Прави впечатление, че бившата плеймейтка е носила на празника същата рокля, с която дни преди раждането е била гост на погачата на бебето на своя приятелка. Разликата е в обувките на токчета, които моделката е избягвала като бременна. Веднага след раждането обаче, тя отново се възкачи на тях.

Очевидно е, че Райкова не смята да харчи излишни пари за дрехи сега, когато има няколко килограма отгоре. За сметка на това планира бързо да се отърве от всичко излишно, за да се върне в старите си умалени мерки, пише „Уикенд“.

Загрижени родителки на други деца се надяват, че малкият Блажко не ходи по кръчмите с родителите си, а е оставен на грижите на някоя добродушна баба или детегледачка. Те се притесняват, че практиката с купоните най-вероятно ще продължи и след празника по повод раждането на детето.

А това със сигурност не е полезно да бебето. Въпреки това обаче Златка Райкова била категорична, че ще продължи да придружава мъжа си, независимо къде реши да скита той. Както е известно, таткото на бебето ѝ има още три деца, раждани от други две майки. Райкова се била заклела, че ще е последната жена, която ражда от Джизъса, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар