Ирина Шейк и Леа се забавляват с папараците (Вижте какви номера им правят – Снимки)

Гласувайте за статията

Топ моделът и Леа се заливат от смях, майка и дъщеря правят номера на папараците

Ирина Шейк прекара деня си с дъщеря си Леа. 33-годишната рускиня и две годишното й момиченце попаднаха под прицела на папараците.

И ако друг път Шейк негодува заради любопитните фотографи, които дебнат всяка нейна крачка този път реши да се позабавлява и  повесели с тях.

Моделката живее в Ню Йорк заедно с малкото си русо ангелче. Където често е забелязвана да го води на разходка. Ирина обикновено се прави, че не забелязва преследвачите си, но този път позира целенасочено пред камерите.

Снимки: Легион медия

Бившата половинка на актьора Брадли Купър се спря за малко да оправи яката на якето на Леа. Забелязвайки нахалниците звездната майка реши да разсмее малката. Тя започна да си играе с нея като се престори, че иска да ощипе хлапето по носа. Леа се разсмя и за първи път от много време показа очарователната си усмивка.

Ирина я прегърна и нежно я целуна, а детето изглеждаше много щастливо и никак не се притесни от камерите на фотографите. Които щракнаха майка й дъщеря как се забавляват, предават от graziamagazine.ru.

Преди няколко дена Леа бе снимана в компанията на баща си. Тя спеше на рамото му. А на лицето на Брадли Купър бе изписано истинско отчаяние и тъга. Нищо, че бе с любимата си щерка.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар