Деси Цонева направи нещо невероятно

Гласувайте за статията

Спретна изненада за съпруга си, на която мнозина биха завидели

Деси Цонева, която всеки момент се очаква да роди второто си дете, не крие привързаността си към своята половинка – издателя Явор Стефанов.

След като двамата цяло лято почиваха на морето и събираха слънчевите лъчи, сега репортерката от „На кафе“ сюрпризира любимия си за неговия 55-ти рожден ден.

Деси Цонева

Спретна изненада за съпруга си, на която мнозина биха завидели

Деси Цонева, която е напреднала бременност, сподели стори в личния си профил в Инстаграм. В него тя показва отрупана с балони маса и торта със свещички-цифри. По всичко личи, че съпругът й Явор Стефанов е навършил 55 години на 14 октомври.
От снимката личи и че най-вероятно тортата е домашна – дело на самата Деси.

Деси Цонева и Явор Стефанов обявиха, че са в очакване на първото си общо дете през май 2019 г. В средата на юни двойката сподели в социалните мрежи, че вече са сгодени, а по-малко от месец по-късно – на 6 юли, двамата се венчаха в тесен семеен кръг.

На церемонията присъстваха само младоженците, кумовете – шеф Иван Манчев и най-добрата приятелка на Деси – Марго, както и синът на Цонева от първия брак – Янчо.
На 3 юни 2020 година семейството планира да вдигне сватба, за да отбележи втората година от началото на връзката им, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар