Хороскоп за 16 октомври, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Везни
Денят ви ще е интересен – искате да пробвате нещо ново. Обмислете кога и къде е най-удобно за вас. На работното място сте разсеяни, но кратък разговор с колега ще ви помогне да се фокусирате. В личен план ще прекарате приятна вечер навън с приятели. Очаква ви интересно запознанство.

Скорпион
Сряда ще е успешна за вас. Много хора ще искат мнението ви относно дадени случки и ситуации. Внимавайте на кого се доверявате – не отговаряйте с конкретни подробности. В личен план ще имате конфликти с половинката, но е бързо ще изчезнат. Вечерта ще прекарате спокойно време у дома.

Стрелец
Денят ви ще е претоварен. На работното място имате много задачи, които трябва да бъдат изпълнени за кратък период от време. Опитайте да изабавите темпото. Изчистете мислите си и се фокусирайте над задълженията си. В личен план всичко е наред. Вечерта ви очаква приятно време, прекарано с близки хора.

Козирог
В сряда сте щастливи и пълни с енергия. На работното място задачите ви са леки и приятни. Време е да потърсите ново хоби, има голям шанс точно днес да го намерите. В личен план са възможни неразбирателства с член от семейството. Вечерта ви очаква приятна изненада.

Водолей
Днес може да е тежък ден за вас. На работното място няма да успеете да завършите определен проект навреме, което ще доведе до проблеми. Опитайте се да ги оправите своевременно. Бъдете спокойни – накрая всичко ще си дойде на мястото. Вечерта близките ви ще подобрят настроението ви.

Риби
Сряда ще е приятна за вас. На работното място са възможни минимални затруднения, но те бързо ще отминат. Ще се сближите доста с колега. В личен план ви очаква вълнуваща и интересна новина. Може да срещнете стар познат. Вечерта ви очаква приятно време със семейството.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар