Антон Хекимян е бесен

Гласувайте за статията

Тв водещият изрази възмущението си в профила си в социалната мрежа

Битови драми не дават мира на водещия на сутрешния блок на Би Ти Ви – Антон Хекимян.

Гневът му е бил предизвикан от строителна фирма, която започнала да вдига блок точно под неговата тераса и без разрешение отсякла всички дървета, които му правели сянка.

Антон Хекимян реагирал остро на случващото се и поискал контакт с управителите на строителното дружество, който в крайна сметка така и не получил. Възмущението си от ситуацията, която е често срещана в столицата, тв водещият изрази в профила си във „Фейсбук“.

Антон Хекимян

Тв водещият изрази възмущението си в профила си в социалната мрежа

„Нарязани дървета. Много лесно се разчиства всичко, когато ще се строи сграда. Това е гледката от балкона ми тази вечер. Никой от съседите ми не е получил известие, че започва строеж. Редовно проверяваме и знаем, че разрешително не е издадено. Оспорваме бъдещия строеж, защото в терена има стари дървета, но май вече ги няма. Никой нищо не е видял на оживения булевард „Братя Бъкстон“. Сигурно ще има глобичка за сечта или залесяване на друго място. Толкова“, написа той и добави няколко снимки от сътворените под носа му поразии.

Всъщност Антон Хекимян е новодомец от почти 2 години. Преди това той обитаваше скромна квартира в столичния квартал „Иван Вазов“. Благодарение на пестеливостта си обаче успя да си купи свое жилище, което се намира в кв. „Бъкстон“. Апартаментът му е в стар, но спретнат блок в зелената и престижна част на района.

Там цените на жилищата на квадратен метър не падат под 1000 евро. Според комшиите му в „Бъкстон”, които са доволни, че имат ВИП съсед, Антон Хекимян не парадирал нито с апартамента си, нито с мощната си кола и се държал скромно и възпитано с околните.

„Редовно спира да си говори с нас. Често сяда пред блока и обсъжда с хората всякакви теми. Винаги е усмихнат, винаги е позитивен. Със сметките за входа никога не закъснява“, обясняват съседите на тв водещия. Те допълват още, че апартаментът му не бил обзаведен луксозно, защото видели да се вкарват съвсем обикновени мебели от популярни вериги магазини с народни цени, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар