Кейт Мидълтън издаде, че е бременна в Пакистан (Първи снимки с коремче)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън издаде, че е бременна в Пакистан

Кейт Мидълтън издаде, че е бременна. Съпругата на принц Уилям от няколко седмици предизвиква спекулации, че очаква четвърто дете. И почти потвърди слуховете в Пакистан, където се появи във вталена рокля, но се постара да подчертае много коремчето си.

Двамата пристигнаха с рикша, а Кейт блестеше с изумруденозелената си рокля. В същото време Уилям предизвика по-голям интерес, като се появи в подобен традиционен костюм, в тон с нея.

Кралската двойка има три деца, а от няколко месеца се спекулира, че Кейт е бременна. Миналия месец тя се появи с нов цвят на косата при първото посещение на принцеса Шарлот в училище. Това отново предизвика съмнения, че херцогинята е бременна. Както се оказва, май е истина, но засега никой от двамата не коментира тази новина.

Иначе Кейт направо блестеше в тоалета си за галавечерята, на която се среща с дейци на културното и кино изкуството. Херцогинята на Кеймбридж от началото на визитата си отдава почит на принцеса Даяна. Тя избра традиционна носия подобна на тази, която Ди носеше в Пакистан преди повече от 20 години, при последното си посещение там.

Междувременно, Кейт и Уилям бяха придружени от огромна охрана. Въпреки че охранителите не се снимат, повече от 13 души охраняват двойката по време на визитата им. Засилените мерки за сигурност са принудително взети, за да се гарантира сигурността на бъдещите владетели.

За сравнение, Меган и Хари имаха доста по-скромна охрана по време на посещението си в Африка. В един момент херцогинята дори бе принудена да се справя с бавачката на сина си и още един охранител, докато съпругът й беше в по-опасните територии на континента.

Кейт Мидълтън очаква четвърто дете от Уилям? сн. Инстаграм

Кейт Мидълтън очаква четвърто дете от Уилям? сн. Инстаграм

Що се отнася до четвъртото бебе, засега никой от двамата не е потвърдил новината. Но подозрителното закръглящото се коремче на Кейт едва ли се дължи на възрастта й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар