Принц Уилям с нови признания за Даяна (+ Как я почете в Пакистан?)

Гласувайте за статията

Принц Уилям отдаде почит на Даяна в Пакистан

И принц Уилям почете майка си в Пакистан. Принцът на Англия и бъдещ крал, в момента е на посещение в Азия, поради което му се наложи да говори доста често за майка си. Покойната принцеса Даяна бе институция в местната държава, тъй като страната бе една от последните, които посети малко преди смъртта си.

За Даяна се говори с огромна почит там и до днес. А местните с възторг си спомнят за любимата си принцеса, която е била там преди години.

По време на една от визитите, Уилям и Кейт посетиха и местно училище. В него двойката коментира и някои деликатни въпроси като например покойната принцеса.

Уилям и Кейт бяха на посещение в Исламабад, където посетиха колеж по мода за момичета. Едно от най-малките момиченца споделя, че при тях покойната принцеса е много харесвана и почитана от всички. И всички те са й големи фенове. „Наистина ли? О, това е много мило от твоя страна. Аз също бях голям фен на майка ми. Тя дойде три пъти тук. Но аз бях много малък“, спомня си за своето посещение в страната Уилям.

По-късно двойката обява с премиера Имран Хан, като говориха за проблемите на образованието. Двойката е на 5-дневно посещение в Пакистан, като имат за цел да популяризират идеята за пълноценно образование на момичетата и повишаване на качеството на общото образование. Също така визитата има за цел да покаже, че са в приятелски отношения с тази страна. За първи път от 13 години насам член на кралското семейство посещава страната.

Принц Уилям почете Даяна в Пакистан сн. Инстаграм

Принц Уилям почете Даяна в Пакистан сн. Инстаграм

Повод за ограничаване на близките отношения между двете страни бе насилието и тероризма, както и убийството на бившия премиер Беназир Бхуто през 2007 година. За Уилям срещата бе повече от емоционална, тъй като г-н Хан беше сред най-близките приятели на Даяна и тя му гостува само три месеца преди смъртта си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар