Тита за ареста на баща си: Всичко е една схема! (Вижте какво още разкри певицата)

Гласувайте за статията

Тита проговори за ареста на баща си

Месеци, след скандалите около ареста на бащата на Тита Милен Пенчев, изпълнителката избягваше да коментира темата, която за нея дори се превърна в тема табу. Припомняме, че той бе арестуван, след като се установи, че с помощта на служители на НОИ – Силистра, са били източвани пенсионни фондове.

В последното си телевизионно интервю за Би Ти Ви, Тита обаче реши да проговори за проблема. Тя обяви, че винаги се е гордеела със своире родители, а когато справедливостта възтържествува, ще го обяви пред всички.

„Това е тема, която крия. Тя е останала в личното ми пространство. Като цяло не искам да говоря за политически въпроси, прокуратура и подобни неща, защото предпочитам хората да ме свързват с моята музика. Единствено мога да кажа, че в тази ситуация медиите в България малко прекалиха, пресолиха манджата, защото всъщност тази новина стана новина заради мен.

Единствено мога да кажа, че баща ми е невинен, че всичко е една схема в България, но вярвам, че справедливостта ще възтържествува, и когато това стане, ще го кажа на всички. Аз винаги съм се гордяла и продължавам да се гордея с моето семейство, което страшно много обичам“, напълно откровено сподели Тита.

Личен живот

В интервюто певицата открехна завесата и около личния си живот. Тита и приятелят й поддържат връзка от разстояние. Но въпреки това много се подкрепят и обичат и именно затова продължават да бъдат заедно. Тита и приятелят й са заедно от дълги години, а певицата предпочита да пази личния си живот далеч от медийното пространство.

Тита проговори за ареста на баща й сн. Инстаграм

Тита проговори за ареста на баща й сн. Инстаграм

„Ако хората си мислят, че като сме популярни личности животът ни е супер перфектен и не се караме с половинките си – Хора, не е така! Ние сме нормални хора и ни се случват нормални неща. С моя приятел сме преминали през много трудни моменти, понеже връзката ни е от разстояние. Но за времето, в което той ме познава, знае какъв човек съм. Разчитаме един на друг и затова все още съм с него, защото ме подкрепя. Винаги. Той е най-лоялният човек, когото познавам. Загрижен е и много честен – това са най-добрите качества, които според мен трябва да притежава един мъж“, казва Тита за мъжа до себе си, предават от fakti.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар