Казахстанската Ванга направи предсказание за 2020 година

Казахстанската Ванга направи предсказание за 2020 година
5 (100%) 1 vote

Казахстанската Ванга направи предсказание за 2020 година

Ясновидката Вера Лион, която е известна още като казахстанската Ванга, разкри каква ще бъде 2020 година. Според нейното пророчество, идната година ще е по-плодородна от тази, тъй като се очакват обилни валежи. Очаква се и промяна в съотношението на сушата и океаните. Вероятно водата ще превземе нови територии от сушата, съобщава Ретро.бг, позовавайки се на predskazanie.ru.

Според известната ясновидка, в началото на годината събитията в света ще се развиват бързо. Но след това предстои събитие, което ще се превърне в преграда за развитието на Земята. То се случи през второто полугодие.

Вера Лион предсказва появата на нов вид оръжие в Русия, което тя определя като невидим дрон без аналог в света.

Русия ще бъде изправена пред военен конфликт. Но вероятността за война е ниска. Ясновидката не уточнява откъде ще дойде заплахата.

Според нея, през 2020 година не е изключен опит за покушение срещу Лукашенко. Метежът ще е организиран от САЩ. В резултат от него няма да се стигне до промяна в управлението на страната.

Казахстанската Ванга не изключва възможността в Украйна да се стигне до отделяне на провинции. Според прогнозите й се очаква нов референдум за Донбас, пише Ретро.бг, позовавайки се на руското издание.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар