Елтън Джон за Майкъл Джексън: Психично болен! (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Елтън Джон с нови разкрития за Майкъл Джексън в автобиографичната си книга „Аз“

Елтън Джон с нови разкрития за Майкъл Джексън. След скандалния документален филм за Майкъл Джексън, в който деца признават, че са имали интимни отношения с покойния крал на попа, и Елтън Джон коментира колегата си. Певецът споделя мнението си за Майлъл Джексън в новата си автобиографична книга.

Британският певец го нарече „психично болен“ в книгата си. Елтън Джон споделя също, че е било „смущаващо“ човек да бъде около него, съобщи Контактмюзик. 72-годишният певец за първи път среща бъдещия Крал на попа в ранните дни на кариерата му. Изпълнителят на хита „Rocketman“ не крие, че с течение на времето е започнал да се притеснява за състоянието на Майкъл Джексън, който почина през 2009-та година на 50-годишна възраст.

В откъс от новата си автобиографична книга „Аз“, Елтън Джон пише: „Познавам Майкъл, откакто беше на 13 или 14 години. Той беше най-очарователното дете, което можете да си представите, но по-късно дойде момент, в който започна да се изолира от света и от действителността, подобно на Елвис Пресли“.

„Бог знае какво се е въртяло в главата му и какви лекарства е взимал, но всеки път, когато го виждах в по-късните му години, си мислех, че горкият съвсем се е побъркал. Той наистина беше психично болен, смущаващо беше човек да се намира около него“, пише още Елтън Джон в автобиографичната си книга.

Елтън Джон нарече Майкъл Джексън "психично болен" сн. YouTube

Елтън Джон нарече Майкъл Джексън „психично болен“ сн. YouTube

В книгата си „Аз“, певецът разказва и за една случка с Майкъл Джексън, която си спомня. Тогава Елтън Джон поканил Джако на парти. Джон твърди, че Майкъл е напуснал празненството. Той бил намерен да играе със сина на икономката. „По някаква причина той не успяваше да се справи с компанията на възрастни“, пише още Джон за покойния Джако, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар