Последни новини за Джок Полфрийман

Гласувайте за статията

Ето какво се случва с Джок Полфрийман

Още днес австралиецът Джок Полфрийман ще напусне центъра за временно настаняване в Бусманци. Това съобщи неговият адвокат Калин Ангелов.

Австралийският гражданин бе настанен в центъра в Бусманци след предсрочното му освобождаване от затвора. Полфрийман излежаваше 20-годишна присъда за убийството на студента Андрей Монов. Драмата се разигра в центъра на София през 2007 година.

Убиецът очаква да получи валидни документи за самоличност, с които да напусне страната.

Днес центъра в Бусманци бе посетен от австралийски дипломати.

Адвокатът му обяви в мрежата, че по по последна информация МВР не пуска Джок. Властите обискират вещите му с цел конфискуване на неговия паспорт.

От 20 септември убиецът на българския студент се намира в общежитието. Предполага се, че днес Полфрийман е получил личните си документи от австрийските дипломати, а след това те са били конфискувани. Десетки репортери са в очакване пред общежитието, за да снимат Полфрийман, пише БЛИЦ.

Казусът с австралиеца предизвика бурни обществени дебати, след като като скандален съдия взе решението да го освободи предсрочно. След процеса стана ясно, че Джок Полфрийман се подготвя да напусне страната. Самият той заяви, че няма намерение да остане в България. Междувременно стана ясно, че той няма право да влиза в родината ни.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар