Алисия фучи от бяс: Сравниха я с Мария в национален ефир! (виж тук)

Алисия не може да преглътне тази обида
0

Алисия бясна от сравненията с Мария!

Фолкпевицата Алисия не може място да си намери. Този път на бившата на Божинов й се наложи да изтърпи много грозна обида, която със сигурност я е изкарала извън равновесие.

Алисия
Алисия не може да преглътне тази обида

Певицата е един от участниците в „Маскираният певец“ зад костюма на Принцесата, пише „Блиц“. Макар всички зрителите да я разпознаха на секундата, то панелистите Гала, Ники Кънчев, Геро и Мария Илиева се правят на ударени и категорично отказват да назоват нейното име.

Вместо това я объркаха с най-големия й враг – нейна колежка, с която Ники Михайлов й изневери. Според голяма част от панелистите в шоуто зад маската на Принцесата се крие фолкпевицата Мария.

Те използваха доста ласкави думи за миньончето, което подлуди Алисия. Двете певици никак не се обичат и си има основателна причина за тази тяхна неприязън. Когато Алисия се хвалеше, че е намерила щастието с Ники Михайлов, се оказа, че той го е търсил и на друго място.

Кръшнал на певицата с нейната колежка Мария и то под носа й в Сен Тропе. Нещата между Ники и Мара се задълбочили и няколко месеца се срещали тайно.

Първо ги хванал бившият й мъж Митко Андонов и това била причината за тяхната раздяла, а след това за изневярата разбрала и Алисия.

Оттогава двете певици се избягват и не таят топли чувства една към друга. Затова на Алисия не й станало приятно, че я сравняват с Мария.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.