Чаровницата Стана Катич от „Касъл“ се качи на български влак! (виж тук)

Гласувайте за статията

Стана Катич се качи на български влак!

Какво е чувството да се возиш в БДЖ? На този въпрос вече може да отговори и актрисата Стана Катич. Красавицата, която изгря на звездния небосклон със значката на детектив Кейт Бекет от „Касъл“, се завърна в България.

Стана Катич

Стана Катич се качи на родното БДЖ

Причината – снимките на трети сезон на хитовия сериал на AXN „Забравена“ ще се случат изцяло у нас. За изпробването на железницата загатна самата тя със кадър в социалните мрежи.

Още преди месец в София дойде екранният партньор на Стана – Патрик Хюсингер, който редовно споделя в Инстаграм кадри от природата ни, уличните ни котки и дори от различни фитнес салони.

Припомняме, че във втори сезон на „Забравена“ агент Емили Бърн (Катич) се опита отново да се върне към нормалния си живот. Това се оказа трудна задача, тъй като не може да се отърси от пропитото с физически и психически тормоз минало.

Една от виновниците за неволите й се оказа новата половинка на съпруга й Ник – Алис (Кара Тиоболд), която се прости с живота си преди финалните надписи.

Историята в третия сезон започва три месеца след финала на драматичните събития от предходния. Един от криминалните случаи на специален агент Ник Дюран (Хюсингер) се оказва смъртоносна заплаха за семейството им.

И е на път да унищожи всичко, което Емили е съградила с толкова много усилия. Тя ще тръгне на опасно пътешествие, което ще я отведе далеч от Бостън и ще я подложи на нови тежки изпитания.

За новата порция епизоди на „Забравена“ на наш терен ще пристигнат две нови попълнения в каста – Джоф Бел („Kingsman: Тайните служби“) и Жозет Саймън („Жената чудо“).

Бел ще скочи в кожата на Колин Доукинс – изтънчен наемник, специализирал в решаването на проблеми от всякакво естество за международна криминална организация.

Саймън пък ще се въплъти в ролята на Роуена Кинкейд – бивш инструктор от Куонтико и агент от разузнаването в МИ5 и МИ6. Тя има история с Емили, но още не е ясно дали ще се появи като неин враг или съюзнк.

В актьорския състав остават Нийл Джаксън, Матю Ле Невез, Наташа Литъл, Пол Фрийман и Патрик Макали.

Към екипа на продукцията се присъединява и Уил Паско („Демоните на Да Винчи“), като изпълнителен продуцент и шоурънър. Трети сезон на „Забравена“ ще се завърти по AXN през 2020 г.

Източник: Montior

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар